divendres, 18 de març de 2016

Sopar tercer aniversari

Divendres 18 de Març de 2016




Vinga va...anem a celebrar el tercer aniversari, u que?, ja tenim tota l'informació de l'event que ens ocupa, farem el sopar i segons la gent que siguem, mirarem de fer la festa al mateix restaurant per tal de que no es trenqui el bon rotllo que portarem després de la "manduca", al mateix restaurant tindrem servei de "cubateria" (no inclós en el preu del sopar) fins a les 2:30 de la matinada, que ja en tindrem prou no?, u que?.

Seguirem fent com sempre que fem un event remunerat, haureu de fer un ingrés al número de compte que us posem més avall per fer la reserva de plaça al sopar, no cal dir que qui vulgui portar algun acompanyant al sopar serà molt benvingut, aquesta vegada no anirem amb Bisisi, en principi, ja sabeu el que diuen, com més serem més riurem, d'això es tracta.
Aquest any i degut a la fama tant extensa que hem assolit, ens vindrà un famós a fer l'entrega de trofeus i medalles jaja, ja veureu ja.
Tenim temps de fer la reserva fins el diumenge dia 13 de març, així que ja sabeu, ara que a final de mes tornarem a cobrar, esperem, obrim el període de reserves.
Apa doncs va a veure si petem el restaurant aquesta vegada, animeu lo "corasones".
Res més...petons i abraçades, que cadascú agafi el que més li agradi.
I també avui...AMUNT SEEMPRE AMUNT.

Dades del sopar:


Data sopar: Divendres 18 de Març de 2016
Lloc: Restaurant Can Burgues
Adreça: Ctra. Sabadell - Granollers km. 6,7, 08184 de Palau-Solità i Plegamans
Hora del sopar: 21:30 de la nit.
Data límit ingrés: 13 de Març de 2016
Preu sopar: 27€.
Distància: 8564 kms.
Desnivell: 128637,5 mts.
Menú del sopar:
Primer plat (per picar cada 4 persones) Segons plats (a escollir) Postres
Assortiments d'embotits Carn de be Pastís
Pernil del país Conill
Assortiments de patés Pollastre
Amanida verda Botifarra

Botifarra negre

Llom

Peus de porc

Galtes de porc

Patates i mongetes de guarnició, pa, vi, aigua, copa de cava, xupito i cafè.


Llista d'assistents:


1. David Sabata (Botifarra) 13. Oscar Laborda (Botifarra bl.)
2. Eugènia Mestres (Carn de be) 14. Heri Cunill (Carn de be)
3. Jordi Flores (Mig blanca mig negre) 15. Silvia Mas (Galtes)
4. Diego Piferrer (Galtes) 16. Rosa Mañe (Pollastre)
5. Pilar Laborda (Galtes) 17. Carme Cozar (Carn de be)
6. Verónica Moreno (Carn de be) 18. Alex Pons (Butifarra negre)
7. Sergi Rodríguez (Carn de be) 19. Ann (Conill)
8. Elisa Solé (Galtes) 20. Sol Karin (Peus de porc)
9. Toni Gamez (Galtes) 21. Ferran Pons (Pollastre)
10. Jorge F. Zaurín (Conill) 22. Carme Gracia (Conill)
11. Alfred Ramírez (Galtes)
12. José Funes (

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada