dilluns, 14 de novembre de 2016

OOOOHHHHH...La Serra de l'Obac

Diumenge 18 de Desembre de 2016


Vinga va seguim?...u que?, aquesta vegada anirem a la Serra de l'Obac, obi oba cada dia te quiero más obi obi oba oba, ruta preparada pels companys Josep i Carme amb la col·laboració d'en Toni i la Elisa, una zona força maca, amb pistes i corriols ben variats, amb visites a llocs emblemàtics de la serra, amb pujades de "no et parlo més en la vida", amb baixades espectaculars i corriols infinits, no ens la podem perdre, u que?, u que?.


Aquesta ruta la començarem al revés del que tenim per costum fer, des d'un dels punts més alts, i és per una raó, ens han trobat un restaurant que, cosa rara per aquestes dades, ens faran un menú ben baratet i complert per celebrar l'arribada de les festes nadalenques, serà com un dinar de Nadal però informal, "comu lu veis?", per suposat no és obligació fer el menú de dinar, qui vulgui fer bucata doncs cap problema, tenen una terrassa per fer-lo, però si us el mireu bé segur que us vindrà de gust de fer-lo.

Vinga ara si, anem a la ruta, començarem del restaurant de la Pastora, al bell mig de la Serra de l'Obac, obi oba, valeeee, amb una vegada ja n'hi ha prouuuu, agafarem pista per començar, de pujada, oju amb aquesta pujada que hi ha molta gent per la zona, haurem de pujar en fila índia pel costat dret no fos cas que tinguéssim un accident amb els que van baixant, anirem pujant pels Alts de la Pepa, en direcció cap a la Carena del Pou de Glaç, una mica de pista planeta per encarar la primera pujada de coll..., a la Serra de les Pedritxes, després de la pujada anirem a veure les Foradades, aquí ens farem unes quantes "afotus" ,segur, sortirem de les Foradades per un petit corriol fins a tornar a la pista, ara ja de baixada, a mà dreta ja ens trobarem el primer corriol important de la ruta, difícil en algun petit tram, això si, hi ha alternativa per pista, la primera del dia, una vegada acabat el corriol, seguirem de baixada per pista, pel Collet de l'Ós, la pista es convertirà en un altre corriol de baixada que ens haurà de deixar al Sanatori de Terrassa, d'aquí anirem a fer el "bucata" al llac del Torrent de Can Candi.

La segona part de la ruta ens pujarà per pista per la Serra del Troncó, el primer tram ens trobarem l'altra pujada dura de la ruta; després ciclarem per pista en la que ens trobarem algun "repecho", ja sabeu, pim pam pim pam, amunt seempre amunt, una vegada a dalt, agafarem un corriol ben xulu ja de suau baixada, tot això encara per la Serra del Tronco, enllaçarem per pista a un altre corriol, aquest llaaaaarg i facilet que ens baixarà fins a la B-122, compte aquí al creuar la carretera, és un dels punts més perillosos de la ruta, ara ja estarem a la vora del Can Guitard de la Muntanya, ja només ens quedarà fer la pujada fins el punt d'inici de la ruta, ho farem per pista en bones condicions, resseguint el Torrent de Gaià, aquí trobarem una baixada per una trialera espectacular, lloc on ens trobem la segona alternativa del dia per qui no li vingui de gust fer-la, després seguirem pujant per pista cap a la Caseta de la Pineda, arribarem a la Carena de la Pineda i al Pla del Boig, ja no ens quedarà gaire per acabar, una mica d'asfalt per creuar els Caus, i ja pel Coll d'en Tropes ciclarem cap al punt d'inici de la ruta, xin pon.

En el tema del menú del final de la ruta, que el podeu veure una mica més abaix, ens haureu de dir qui en voldrà per tal de dir-ho al restaurant i que ens tinguin preparada la"manduca", els que esteu a la llista ens ho feu saber.

Apales, petons i abraçades, que cadascú agafi el que més li agradi.
i ja sabeu...AMUNT SEEMPRE AMUNT.

Dades de la ruta:


Distància: 29 kms.
Desnivell: 970 mts. sempre segons el Sr. Garmin.
Hora de trobada: 8.30 del matí.
Hora de sortida: 8.45 del matí.
Lloc de trobada: Restaurant la Pastora, Carretera B-122, km 9.8,08233, Vacarisses.
Dificultat de la ruta: Segons el nivell de cadascú.
Tracks de la ruta:

Obac Original                    Obac Alternatiu

Llista d’assistents:

0. David (Dinar) 12. Alfred Ramírez (Dinar) 25. Alfredo Lozano (Dinar)
00. Eugènia (Dinar) 13. Maite Escapa 26. Joan Rovira (Dinar)
1. Marga Uceda (Dinar) 14. Diego Piferrer 27. Pablo Lozano (Dinar)
2. Felipe Betete (Dinar) 15. Jordi Amorós 28. Silvia Mas (Dinar)
3. Sol Karin (Dinar) 16. Cristina Rabell (Dinar) 29. Jordi Fabregas (Dinar)
4. Josep Martínez (Dinar) 17. Roser Capdevila (Dinar) 30. Joan Jesus (Dinar)
5. Pilar Laborda 18. Oscar Laborda
6. Carme Cano (Dinar) 19. Nuria Costa
7. Elisa Solé (Dinar) 20. Rosa Mañé (Dinar)
8. Rosa Canals (Dinar) 21. Enric Cote (Dinar)
9. José Funes (Dinar) 22. Ferran Pons (Dinar)
10. Toni Clapes 23. Jorge F. Zaurin (Dinar)
11. Toni Gámez (Dinar) 24. Juan Antonio Arnaldos

Dades del dinar:


El menú serà un plat al mig de la taula per tots, tant el primer com el segon, no cal escollir cap plat.


Primer plat:

  • Amanida verda
  • Embutits variats
  • Pa de pagès torrat
Segon plat:

  • Butifarra
  • Cansalada
  • Secret ibèric

Aigua i vi negre, blanc o rosat.
Postres de la casa a escollir
Cafè

Hem d'avisar els que serem el dijous abans de la sortida, el dia 15 de desembre, el pagament el farem directament al restaurant el dia de la sortida.

Preu per persona: 18€ IVA inclòs.


Recordeu...som un grup d'amics que es troba per tal de fer una sortida en Bisisi de muntanya, per tant, cadascú es fa responsable de si mateix i dels seus actes i fets, així com de que disposa de la seva corresponen assegurança per la pràctica del nostre esport.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada