divendres, 14 de juny de 2019

Fem algo en Bisisi u que?

Diumenge 16 de Juny de 2019


Vinga vaaaa...tornem a Bisisi pedalar, aquesta vegada repetim una de les rutes que ja vàrem fer fa moooolt de temps, això si, millorada, o no vés a saber, hi hem afegit molts trams que ens vàrem deixar en el seu dia, alguns corriols que en el seu dia vam pensar que ens eren massa complicats, ara ja tenim més experiència i nivell, així que, creiem que els gaudirem d'alló més.

Per que ningú s'espanti, també tindrem la ruta alternativa pel qui no vulgui arriscar, en comptes de ciclar els corriols citats, l'alternativa farà el recorregut per pistes paral·leles, sense dificultats tècniques exagerades i una mica més curta, alguna pujada hi haurà que si no no té gràcia la cosa.

Tant a la ruta original com a l'alternativa, sobretot als trams comuns, hi trobarem alguna "apretada" amunt que molts haurem de fer peu a terra, trams molt curts, màxim de deu o quinze metres, però creiem que el que ve després val la pena.

I fins aquí, "s'acabó", "hasta aquí puedo leer" com a l'un, dos, tres, així que, qui vulgui venir a pedalar amb nosaltres ja sabeu, el diumenge que ve ens veiem.

Petons i abraçades, que cadascú agafi el que més li agradi.
I com sempre i més que mai....AMUNT SEEMPRE AMUNT.

Dades de la ruta:


Distància i desnivell:

Original: 31 Kms. amb 1100 de desnivell.
Alternativa: 23 Kms. amb 800 de desnivell.

Hora de trobada: 9.00 del matí.
Hora de sortida: 9.00 del matí.
Lloc de trobada: Carrer de la Font 34 a Vilanova del Camí.
Dificultat de la ruta: Segons el nivell de cadascú.
Tracks de la ruta:

Vilanova Original        Vilanova Alternatiu


Llista d’assistents:

1. David 11. Senén Gil
2. Eugènia 12. Anna Gonzalez
3. Diego Piferrer 13. Juan Arnaldos
4. Felipe Betete 14. Anna Quirantes
5. Judith Ju

6. Joan jesus
7. Oscar Laborda
8. Pilar Laborda

9. Toni Clapes

10. Alfred Ramirez


Recordeu...som un grup d'amics que es troba per tal de fer una sortida en Bisisi de muntanya, per tant, cadascú es fa responsable de si mateix i dels seus actes i fets, així com de que disposa de la seva corresponent assegurança per la pràctica del nostre esport.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada