Equipació Bisisi

Ja tenim el disseny del maillot del grup de Fem algo en Bisisi u que?, ens ha costat bastant decidir dissenys i colors, però finalment ho hem aconseguit, tot té una lògica, tant el disseny com els colors.
Parlant del disseny, volíem algo diferent i que no es veiés com els típics maillots que es veuen per les muntanyes, l'esquelet creiem que no està molt vist i és força divertit, i la simbologia del disseny és que, siguem com siguem, alts o baixos, grans o petits, guapos o lletjos, etc etc, tots tenim el mateix esquelet, tots podem fer Bisisi de muntanya i tots estem acceptats a Fem algo en Bisisi u que?, aquesta és més o menys la idea.
En referència als colors, buscàvem colors ben vius i llampants, que es vegin bé, que des de la distància diguin, "eeeppp, mira els de Fem algo en Bisisi u que?, allà estan", a part de que serà més difícil que algun caçador ens foti algun tret per confondre'ns amb algun porc senglar jaja, aquesta és una mica la història del primer maillot de Fem algo en Bisisi u que?.
També ens era important el que tinguessin talles de maillot per noies, ja que no és el mateix el cos d'una dona al d'un home, i en el nostre grup hi ha un nombre bastant alt de noies, per tant , també podem confirmar que les noies tindran el maillot adequat per la pràctica de la Bisisi de muntanya.
Aquí us deixem els models de tot el tèxtil del grup de Fem algo en Bisisi u que?, juntament amb els preus de cada prenda, si hi ha algú que estigui interessat, que es posi en con tacte amb nosaltres.
Maillot sense mànigues   37€
Maillot màniga curta   40€
Maillot màniga llarga   55€
Maillot sense mànigues   42€
Maillot màniga curta   45€
Maillot màniga llarga   53€Maillot sense mànigues   37€
Maillot màniga curta   40€     
Maillot màniga llarga   55€
  Culot curt amb tirants   60€
Culot llarg amb tirants   68€
Culot pirata amb tirants   63€

El color del culot pot ser en rosa, taronja o negre.Culot sense tirants curt  55€


El color del culot pot ser en rosa, taronja o negre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada