Qui som?

15 de Febrer de 2013, aquesta és la data en la qual va néixer la història de Fem algo en Bisisi u que?, un nom que va sortir així, com de casualitat, sense pensar massa, potser una miqueta estrany el nom, no us direm que no, començant per una pàgina al Facebook i que de mica en mica ha anat creixent cada dia un xic més, i vés a saber, podria ser que amb l'ajuda de tots els que estem al grup arribi a ser un grup molt més gran, tot i que això no creiem que sigui el més important, sí que creiem que el que més ens agrada és el bon ambient que entre tots estem donant a les activitats que anem proposant, per això ja val la pena seguir fent tot el que fem.
Perquè el grup?... doncs perquè vàrem pensar que sortir amb la nostra Bisisi esta força bé, i sortir acompanyats d'un grup de Bisisicleteros?, ja sigui de molta o de poca gent, podria estar millor, no?, ja teníem molts amics que anaven en Bisisi i vàrem pensar, i si els proposem sortides per veure'ns i passar un dia agradable fent el que ens agrada a tots?, doncs va ho provem, per altra banda això també fa que vingui gent nova i poder ampliar la quota d'amistats Bisisicleteres, i bàsicament aquest és el perquè de Fem algo en Bisisi u que?.
Què  fem al grup?...doncs a Fem algo en Bisisi u que? el que fem majoritàriament són sortides d'un dia amb Bisisi de muntanya, no ens agrada trepitjar gens d'asfalt, tot i que de vegades ho hem de fer, molts corriolets pel mig dels boscos i alguna que altra trialera, ens agraden els caminets estrets abans que els amples, tot el que no sigui pla ens va bé, i si alguna vegada hem de pujar o baixar a peu, doncs tampoc passar res, la idea és passar-ho bé, i alhora conèixer indrets i paisatges que si no fos amb la Bisisi ni observaríem, això és el què fem. Aaahhhh i no oblidem el tema sopars i festes, que també és una bona manera de passar una bona estona, que no tot ha de ser Bisisi . 
Com són les rutes?... Doncs són rutes d'entre 25 i 30 kms. amb desnivells acumulats que podem ser de 700 a 1000 mtrs. creiem que per fer en grup ja esta força bé, mirem de fer-les abans nosaltres per saber per on anar el dia de la sortida i així no hi ha dubtes de per on passar o a on portarà  aquest camí, i de si és ciclable o no, sempre recopilant informació de la gent nativa del lloc on fem la ruta, el que ens permet veure i passar per llocs que potser per nosaltres mateixos no trobaríem, rutes més aviat tècniques però que es poden ciclar pràcticament en la seva totalitat. 
A on ho fem?... El nostre territori més comú són les terres de Catalunya, tot i que més endavant no descartem anar a l'estranger, no tenim una zona específica, tant pot ser aquí com allà, Barcelona com Girona o Lleida i també Tarragona, segons bufi el vent, fins ara les zones acostumen a ser a prop del nostre lloc de residència o rodalies. 
Moltes idees són les que ens passen pel cap, que si podríem fundar el grup com associació, que si podríem muntar una sortida de tres a quatre dies, o una sortida benèfica, caps de setmana a cases rurals per així poder anar a conèixer zones una mica més llunyanes, però bé de mica en mica ho anirem fent tot, ara com ara anirem fent el que més ens agrada, anar a les muntanyes i si és en Bisisi, doncs millor que millor. 
No sabem quan durarà aquesta iniciativa, esperem que molt de temps, si és com fins ara i amb l'acolliment que ha tingut, estem animats a fer moltes més sortides, estem veient gent que d'altra manera  creiem que costaria trobar-nos ja sigui per una o un altra raó, ens agrada veure que a la majoria de la gent que ens acompanya també els agrada sortir tots plegats al igual que les rutes que proposem, per nosaltres és important saber el què penseu vosaltres, per tant, esperem que ens feu saber la vostra opinió, ja sigui bona o dolenta, potser fins i tot més important la dolenta i així millorar en el que estem fent. 
Moltes gràcies a tothom i ens veiem a les muntanyes.
Així doncs, petons i abraçades, que cadascú agafi el que més li agradi.
I recordeu... AMUNT SEEMPRE AMUNT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada